Sport Nyheter

Bayern förlorade mot Bochum och släppte in fyra mål i halvlek

Ryssland (bbabo.net) - Bayern München led ett sensationellt nederlag borta från Bochum i matchen i den 22:a omgången av Bundesliga. Ledande på kontot, ledaren för mästerskapet i Tyskland lämnades med ingenting - 2:4.

Redan i den nionde minuten, tack vare Robert Lewandowskis insatser, öppnade gästerna målskyttet. Men redan före paus lyckades värdarna göra så många som fyra mål, varav tre på sex minuter (från 38:e till 44:e). Christopher Antwi-Adjay, Jürgen Lokadia från straffpunkten, Christian Gamboa och Gerrit Holtman utmärkte sig. I andra halvlek svarade Bayern med bara ett Lewandowski-mål till.

Trots nederlaget förblir Bayern ledare i Bundesliga, med 52 poäng tillgodo. Borussia Dortmund (43 poäng) kan minska gapet från förstaplatsen, men för detta behöver Dortmund inte tappa poäng borta från Union Berlin-klubben.